Tuinonderhoud in Den Haag

Beste Hovenier voor jou!

Plant Your Gardens is de beste hovenier voor tuinonderhoud in Den Haag en omstreken! We bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten aan, zodat we jouw tuin precies kunnen bieden wat het nodig heeft! Dit varieert van het snoeien en planten van bomen tot het weghalen van onkruid. 

Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om uw tuin van het beste onderhoud te voorzien, zo kunnen we ervoor zorgen dat uw Haagse tuin er het gehele jaar mooi bij ligt. Of het nu gaat om een tuin van grote omvang of een kleine stadstuin, Plant Your Gardens verzorgt graag het onderhoud van jouw tuin in Den Haag! 

Tuinonderhoud op Maat

Iedere tuin is anders, dat begrijpen wij als hoveniers als geen ander. Daarom vinden we het belangrijk om eerst kennis te maken met jou en je tuin. Zo weten wij precies wat er verwacht wordt en weet jij wat je te wachten staat. Zo realiseren we samen jouw droomtuin, geheel naar wens!

Tijdens het eerste contact kun je je vragen stellen aan ons en inventariseren wij wat jouw behoeften zijn. Zo kunnen we er samen achter komen of onze diensten voor jou geschikt zijn. Ben jij klaar om de beste versie van jouw tuin in Den Haag te creëren met Plant Your Gardens? Dan komen we graag kennis maken! 

Tijdens ons tuinbezoek kunnen wij een inschatting maken van het onderhoud dat uw tuin nodig heeft. Op basis van deze vrijblijvende oriëntatie adviseren wij u graag over het onderhoud dat nodig lijkt. Dit kan variëren van bodemverbetering tot grasmaaien, alles is mogelijk! We kunnen ook kijken naar de lengte van het onderhoud, in sommige tuinen volstaat een enkele onderhoudsbeurt terwijl andere tuinen behoefte hebben aan meer.   

Tuinonderhoud in den haag
plant your gardens werkwijze
Foto van tuinonderhoud
Foto van tuinbezoek
Tuinonderhoud in den haag

Het hele jaar door van uw tuin genieten? Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Eenmalig, of in de vorm van een contract!

Onze Tuinonderhoudsdiensten in Den Haag

In alle bruisende tuinen van Den Haag verzorgt Plant Your Gardens een tal aan onderhoudsdiensten, zo zorgen we ervoor dat onze stad een stukje mooier blijft. Wij verzorgen onder andere de volgende diensten: 

  • Grasmaaien en -verzorging
  • Snoeien en knippen
  • Onkruid wieden en bestrijding
  • Bodemverbetering en bemesting
  • Planten water geven en verplanten
  • Tuinreiniging

Al onze tuinonderhoudsdiensten zijn ontworpen om u te helpen bij het behouden van een mooie en gezonde tuin het hele jaar door! Wij bieden diverse diensten aan, van grasmaaien en -verzorging tot snoeien en knippen van planten en bomen. Ook bieden wij onkruidbestrijding en bodemverbetering aan om ervoor te zorgen dat uw planten en bloemen goed groeien. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het water geven en verplanten van uw planten en bieden wij tuinreiniging aan om uw tuin er weer als nieuw uit te laten zien.

De werkwijze van Plant Your Gardens is gebaseerd op een persoonlijke aanpak en aandacht voor detail. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw tuinonderhoud in Den Haag precies aansluit op uw wensen en tuin. 

Waarom Tuinonderhoud van Plant Your Gardens in Den Haag?

Als u op zoek bent naar professioneel tuinonderhoud in Den Haag, dan zijn er tal van redenen om voor onze jongens van Plant Your Gardens te kiezen.

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij hebben al vele jaren ervaring in het vak en hebben een uitgebreide kennis van planten en bloemen.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en willen graag uw wensen en ideeën horen voordat wij aan de slag gaan met het onderhouden van uw tuin. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Verder maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet. Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit en maken gebruik van modern gereedschap om onze werkzaamheden efficiënt en snel uit te kunnen voeren.

Serieuze tuinplannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij werken met een intakegesprek om kennis met elkaar te maken. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. 

*Vanwege aanhoudende drukte kan het voorkomen dat wij niet direct reageren. Wij streven er naar om binnen 2 dagen te antwoorden*

Tarieven Tuinonderhoud Den Haag

Bij Plant Your Gardens vinden wij het belangrijk dat onze diensten voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom bieden wij onze tuinonderhoudsdiensten aan tegen zeer scherpe prijzen.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen en streven daarom naar een uitstekende klantenservice. Onze hoveniers zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies en tips voor het onderhouden van uw tuin.

Wat onze klanten vinden

Marion Korving
Marion Korving
31/08/2023
Vandaag heeft Denzel onderhoud aan mijn tuin uitgevoerd en een heleboel onkruid verwijderd. Helemaal geweldig, de tuin ziet er weer toonbaar uit.
Dede P
Dede P
22/08/2023
The job is done professionally and on time. Very happy with the result and strongly recommended
Pankaj Daryani
Pankaj Daryani
03/08/2023
We used the services of Plant Your Gardens for maintenance of our both front and back gardens. Very happy with the work of Max, Denzel and the team. Easy to communicate our requirements and clean work. Also, very easy communication and planning with Zoe. Will definitely use their services in future. Highly recommended.
Laura van der Hage
Laura van der Hage
27/07/2023
Denzel is absoluut een aanrader! Hij luistert goed naar de wensen van de klant en geeft uitgebreid advies. Bovendien is hij snel en vakkundig in zijn werk. En niet te vergeten, zijn prijzen zijn scherp en eerlijk. Een plezier om mee samen te werken!
Anu Pherai
Anu Pherai
10/07/2023
Ik laat 1x per jaar mijn tuinonderhoud doen hier. Dit al 3 jaar met grote tevredenheid. Snel, netjes, en voor een goede prijs.
Margriet van den Heuvel
Margriet van den Heuvel
11/06/2023
Max en Denzel hebben groot najaarsonderhoud gedaan. Dit voorjaar hebben ze na een verhuizing structurele dingen aan de tuin verbeterd en aangepast. Ze zijn creatief, flexibel en hebben een hele goede smaak! Ik ben super tevreden! Het zijn leuke, jonge, ondernemende mannen! Ik kan Plant Your Gardena van harte aanbevelen!
Bas Recter
Bas Recter
10/06/2023
Denzel en Max hebben onze wensen perfect vertaald. We hebben ze meerdere keren geboekt en elke keer voeren ze onze wensen niet alleen perfect uit maar komen ze ook met nieuwe ideeën. Sinds ik hier klant ben geniet ik veel meer van mijn tuin!
Pien Brocades Zaalberg
Pien Brocades Zaalberg
04/06/2023
Wat een prettig bedrijf is dit. Bij Plant your Gardens hebben ze veel kennis in huis. Ze werken snel, denken mee en doen wat ze beloven. Ze zetten nét even dat stapje erbij. Op al mijn verzoeken hoorde ik steevast ‘komt goed’ en ik kan beloven, dat komt het ook. Ik beveel ze van harte aan.

Praatje maken?

Bij Plant Your Gardens draait het om u. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. Wilt u uw opties ontdekken? Aarzel niet en neem contact met ons op.