Contact opnemen,
Wij helpen je graag verder

Wilt u een gratis offerte aanvragen of heeft u een vraag over een van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon nummer

Bel ons voor direct contact.

Email

Neem per e-mail contact met ons op.

Bereikbaarheid

Uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Snel zelf regelen,
Wel zo makkelijk!

Met enkele klikken toegang te krijgen tot essentiële informatie en services. Of u nu de weg zoekt naar ons kantoor, onze bedrijfsgegevens nodig heeft voor administratieve doeleinden, of ons wilt volgen op social media voor de laatste updates, wij zorgen ervoor dat deze informatie gemakkelijk en snel toegankelijk is.

Routebeschrijving

Klik om Google Maps te openen.

KVK nummer

Voor officiële documentatie en verificatie.

Social media

Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meest gestelde vragen,
Handig!

Staat je vraag er niet bij?
Ik help je graag persoonlijk.

Denzel van Reeuwijk
Director/ Operational manager

Hoe kan ik Plant Your Gardens bereiken voor een persoonlijke tuinconsultatie?

Voor persoonlijke tuinconsultatie kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website, per e-mail op info@plantyourgardens.nl, of telefonisch op 010-258 1681. Wij staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Biedt Plant Your Gardens specifieke diensten aan voor tuinontwerp en -aanleg?

Ja, wij bieden uitgebreide diensten voor zowel tuinontwerp als tuinaanleg. Onze ervaren ontwerpers en hoveniers werken nauw met u samen om een unieke tuin te creëren die uw verwachtingen overtreft. Voor meer informatie kunt u onze dienstenpagina bezoeken.

Is het mogelijk om een vrijblijvende offerte te krijgen voor mijn tuinproject?

Absoluut, u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op onze offertepagina in te vullen. We nemen dan binnen 48 uur contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaat Plant Your Gardens te werk bij het ontwerpen van een tuin?

Ons proces begint met een intakegesprek om uw visie en wensen te begrijpen. Vervolgens werken onze ontwerpers een uniek tuinontwerp uit dat past bij uw stijl en de mogelijkheden van uw ruimte. We betrekken u bij elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat uw droomtuin is.

Kan ik bij Plant Your Gardens terecht voor tuinonderhoud?

Ja, naast tuinontwerp en -aanleg bieden wij ook professioneel tuinonderhoud aan. Ons team van ervaren hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door er op zijn best uitziet.

Zijn er duurzame opties beschikbaar in de diensten van PlantYourGardens

Duurzaamheid is een kernwaarde van ons bedrijf. Wij bieden een scala aan duurzame oplossingen in zowel tuinontwerp als onderhoud, gericht op het bevorderen van biodiversiteit en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Wat zijn de stappen na het aanvragen van een offerte bij Plant Your Gardens

Na het indienen van een offerteaanvraag nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Dit gesprek helpt ons uw wensen en de mogelijkheden te verkennen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen en plannen van uw project, waarbij we u betrekken bij elke stap van het proces.