Over Ons

Wij zijn Plant Your Gardens. Kwaliteitstuinen, geleverd met een glimlach. Een stel ambitieuze Haagse kerels met een gedeelde passie voor tuinieren. Echte tuinprofessionals die weten wat het beste is voor jouw buitenruimte. We denken graag met je mee om écht iets moois te creëren. 

Waar wij voor staan?

Goede communicatie, nette jongens en duidelijke afspraken. Voeg daar een flinke scheut creativiteit en vakmanschap aan toe en je hebt de ultieme hoveniersformule te pakken.
Offerte aanvragen

Met een bloeiende communicatie maken we jouw tuin tot een prachtig verhaal.

Heldere communicatie
Binnen 48 uur reactie
Persoonlijk advies van professionals
Vertel me meer

Over Denzel

Opgroeien langs de Haagse duinen heeft eigenaar Denzel achtergelaten met een ware passie voor natuur. Bij de terugkeer van een verre reis in 2019 wist hij het zeker: hij wilde een vak kiezen waar hij altijd buiten kon zijn. Deze combinatie heeft zich geuit in de oprichting van Plant Your Gardens

Denzel wordt door zijn omgeving beschreven als “een echte doener die praktisch is ingesteld”. Zijn kwaliteiten liggen vooral bij het lezen van én communiceren met zijn klanten. 

En die communicatie? Dat is nou precies waar Plant Your Gardens zich onderscheidt. Geen poespas, maar precies weten waar je aan toe bent. Deze mindset is volledig geïntegreerd in ons bedrijf. Onze mannen werken netjes, houden je op de hoogte en staan altijd voor je klaar. 

Overtuigd? Ontdek wat Plant Your Gardens voor jou kan doen.

Praatje maken?

Bij Plant Your Gardens draait het om u. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. Wilt u uw opties ontdekken? Aarzel niet en neem contact met ons op.