Ons verhaal

Toen wij, Max en Denzel, elkaar 23 jaar geleden leerden kennen, werd één ding snel duidelijk: we deelden een passie voor de natuur. Het voorrecht om naast, of eigenlijk in, de Haagse duinen op te groeien heeft ons op vroege leeftijd leren vallen en opstaan in het groen. Waar Max zich bekommerde over de constructie van de boomhut, was Denzel al druk bezig om de juiste materialen te verzamelen om samen het bouwwerk in elkaar te zetten. Het plezier en de wijze lessen die de natuur ons heeft gegeven, delen wij nu graag met u via Plant Your Gardens!

plant your gardens teamfoto

Het streven naar kwaliteit en onze gezonde Haagse gezelligheid, motiveert ons om uw tuin zo mooi en uniek mogelijk te maken. Na een succesvolle start van Plant Your Gardens, zijn wij trots op onze betrouwbare reputatie! Iedere opdracht beginnen wij met nieuwe energie en inspiratie. Het waarborgen van kwaliteit staat centraal; wij zijn pas tevreden als u het bent!

Denzel van Reeuwijk

Denzel van Reeuwijk

Mede-eigenaar

Denzel hecht veel waarde aan de persoonlijke relaties tussen u en Plant Your Gardens. De interactie, communicatie en het ” lezen” van de opdrachtgever behoort tot zijn kwaliteiten. Bij terugkeer van een verre reis in 2019 was hij er zeker van: een vak kiezen waarmee je altijd buiten kan zijn! Denzel is een doener en is praktisch ingesteld. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de planning/organisatie voorafgaand en tijdens het project en ook de eventuele nazorg.

Max Koen

Max Koen

Mede-eigenaar

Na het afronden van zijn opleiding tot landschapsarchitect wist Max het zeker: hij zou iets gaan doen met groen. En dan het liefst in de vorm van een eigen onderneming. Medio 2019 plantte hij het eerste zaadje voor een eigen hoveniersbedrijf, dat later ontkiemde tot Plant Your Gardens. Max is het creatieve brein achter het tuinontwerp; hij weet het ontwerp voor iedere droomtuin te ontwikkelen. En om het ontwerp te realiseren, werkt hij zelf net zo hard mee met de aanleg. Eén ding is zeker: uw tuin is bij Max in goede handen.

Bekijk ons in actie

Play Video

Afspraak maken?

Wij leren u en uw tuin graag beter kennen. Neem contact met ons op. Wij maken van uw tuin een plek waar u zich écht thuis voelt.