Hovenier Wassenaar

Plant your Gardens is de professionele hovenier waar jij naar op zoek bent! Onze vakmensen staan klaar om jouw droomtuin in Wassenaar te realiseren! Plant Your Gardens Hoveniers staat voor je klaar voor alles omtrent tuinen: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, beplantingen, tegelen, aanleggen van verhardingen. 

Onze ervaren hoveniers werken graag samen met u samen om te werken aan een mooie, nieuwe tuin. Ook zijn we zeker niet vies van klussen in bestaande tuinen, zoals onderhoudswerk, nieuwe beplanting of andere werkzaamheden.

Tuinontwerp

Plant Your Gardens Hovenier is de beste keuze voor tuinontwerp in Wassenaar. Onze tuinontwerpers creëren prachtige groene oases die perfect aansluiten bij de unieke stijl en wensen van elke klant. Of u nu een kleine stadstuin of een grote landelijke tuin wilt, wij zorgen voor een prachtig ontwerp met de juiste plantenkeuze.

Het ontwerpen van een tuin begint altijd met uw idee. Samen kijken we wat er mogelijk is en gaan onze ervaren ontwerpers aan de slag om uw ontwerp zo goed mogelijk uit te werken! Zo kunnen we werken aan de realisatie van uw tuinontwerp in Wassenaar! 

Onze jarenlange ervaring en passie voor tuinen zorgen ervoor dat uw tuin in Wassenaar een droomtuin wordt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laten wij samen uw tuinontwerp in Wassenaar tot leven brengen.

Tuinontwerp in den haag

Tuinontwerp

Is uw tuin toe aan een nieuwe (door)start? Met uw ideeën en onze creativiteit ontwerpen wij graag uw droomtuin!

Tuinonderhoud in den haag

Tuinonderhoud

Het hele jaar door van uw tuin genieten? Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Eenmalig, of in de vorm van een contract!

Tuinonderhoud

Houd uw tuin in Wassenaar in topconditie met professioneel tuinonderhoud van Plant Your Gardens. Onze ervaren team van hoveniers zorgt voor een efficiënte en regelmatige verzorging van uw tuin. Van snoeien en onkruid verwijderen tot leegruimen en tegels schoonmaken, wij zorgen dat uw tuin er altijd netjes uitziet.

Onze boomverzorging experts zorgen ervoor dat uw bomen gezond en stevig blijven groeien, en onze beplanting experts kunnen uw borders helpen beplanten en onderhouden. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe eenvoudig het is om uw tuin in Wassenaar in topconditie te houden met het tuinonderhoud van Plant Your Gardens

Tuinaanleg

Laat Plant Your Gardens uw tuin in Wassenaar transformeren met professionele tuinaanleg. Onze ervaren team van tuinontwerpers en hoveniers zorgt voor een prachtige en functionele tuin die perfect aansluit bij uw wensen en stijl. 

 

Of u nu een nieuwe tuin wilt of uw huidige tuin wilt renoveren, wij zorgen voor een soepele en efficiënte aanleg. Van ontwerp tot aanleg, van bestrating tot beplanting, wij regelen het allemaal.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe eenvoudig het is om een droomtuin te realiseren met de tuinaanleg van Plant Your Gardens in Wassenaar.

tuin aanleg nieuwbouw den haag

Tuinaanleg

Of u nu al precies weet hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien of nog op zoek bent naar inspiratie, wij zijn er om u te helpen. Uw uiteindelijke visie vertalen we graag naar een tuinontwerp met een schappelijke offerte.

Interieurbeplanting

Breng een stukje natuur in uw zakelijke of huiselijke interieur met interieurbeplanting van Plant Your Gardens in Wassenaar. Onze ervaren team van interieurbeplanting experts zorgt voor een prachtige en gezonde groenstyling van uw kantoor of huis.

Van kleine tafelplanten tot grote groene wanden, wij zorgen voor de perfecte oplossing voor uw interieur. Onze beplanting is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor een gezonde leefomgeving door luchtzuivering en vermindering van stress.

Wat onze klanten vinden

Jessica Plooij-ten Bokkel Huinink
Jessica Plooij-ten Bokkel Huinink
28/04/2023
Plantyourgardens is een heel prettig bedrijf! Ze werken proactief en benaderen je wanneer het weer tijd wordt voor tuin onderhoud, maar drammen niet door. Ze zijn punctueel, houden zich aan hun afspraak, leveren prima werk en denken mee en doen nuttige suggesties. gewoon een heel fijn tuinbedrijf en van alle markten thuis. Ik ben tevreden!
Ingrid Vogel
Ingrid Vogel
05/04/2023
Aardige tuinmannen. Op tijd en keurige tuin afgeleverd. Denken met je mee ☺️
Rosaline
Rosaline
26/02/2023
Afgelopen maand hebben Max en Denzel onze tuin volledig verbouwd naar een prachtige stadstuin. De communicatie verliep soepel en alles was bespreekbaar. Ik kan ze van harte aanraden.
johan koen
johan koen
07/01/2023
Plant your gardens heeft ons voorzien van een nieuwe zeer fraai aangelegde tuin . Prachtig ontwerp , zeer professioneel en veel service ! Geen vraag was teveel . Erg tevreden , we hebben ze gelijk geboekt voor het onderhoud en aanbevolen bij vrienden van ons .
Nadine Kranenburg
Nadine Kranenburg
01/12/2021
Fijne ploeg, tuin is mooi opgeknapt. Zeer tevreden.
Jeroen Aries
Jeroen Aries
27/10/2021
Het bedrijf kwam alle afspraken na en hebben een mooie tuin opgeleverd. Top bedrijf!

Serieuze tuinplannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij werken met een intakegesprek om kennis met elkaar te maken. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. 

*Vanwege aanhoudende drukte kan het voorkomen dat wij niet direct reageren. Wij streven er naar om binnen 2 dagen te antwoorden*

Praatje maken?

Bij Plant Your Gardens draait het om u. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. Wilt u uw opties ontdekken? Aarzel niet en neem contact met ons op.