Interieurbeplanting

Een groene omgeving is een fijne omgeving. Geniet binnen van een stukje buiten, dankzij de interieurbeplanting van Plant Your Gardens. Goed voor je mentale én fysieke gezondheid. Op kantoor of in je huiskamer; samen bespreken we de mogelijkheden.
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan?

Goede communicatie, nette jongens en duidelijke afspraken. Voeg daar een flinke scheut creativiteit en vakmanschap aan toe en je hebt de ultieme hoveniersformule te pakken.
Contact

Een groene omgeving is een fijne omgeving. Geniet binnen van een stukje buiten

Omdat we overtuigd zijn van de kracht van groen, bieden we ook verschillende diensten voor beplanting binnenshuis aan. De juiste binnenplanten maken uw huis of werkplek helemaal af én zijn goed voor de mentale en fysieke gezondheid. Planten verbeteren de luchtkwaliteit en werken wetenschappelijk bewezen stressverlagend. Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf of woning kunnen doen? U vindt onze verschillende diensten met betrekking tot interieurbeplanting op deze pagina.

Mogelijkheden

Bent u op zoek naar mooie interieurbeplanting maar is er niet veel ruimte? Hiervoor hebben wij diverse verticale groen oplossingen zoals levende groene wanden, artificial greenwalls, moswanden, LivePictures en roomdividers.

Met een bloeiende communicatie maken we jouw tuin tot een prachtig verhaal.

Heldere communicatie
Binnen 48 uur reactie
Persoonlijk advies van professionals
Offerte aanvragen

Interieurbeplanting bedrijven

Binnenplanten zijn onmisbaar in het interieur van uw kantoorpand, winkel, hotel of restaurant. De vergroening van uw werkomgeving zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar ook voor een betere luchtkwaliteit en akoestiek! Plant Your Gardens zorgt voor binnenplanten met potten op maat die perfect passen bij uw huidige interieur en stijl. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden in zowel kleine als grote panden.

Entree beplanting

Niets zo’n goede binnenkomer als een groene binnenkomer. Door de entree van uw pand te vergroenen maakt u direct een mooi statement naar uw klanten. Omdat we begrijpen dat u het als ondernemer al druk genoeg heeft, nemen we het complete proces graag voor u uit handen. Planten kunnen inclusief pot worden geleased en het onderhoud wordt volledig verzorgd door Plant Your Gardens. Om de uitstraling van het pand het hele jaar door te optimaliseren, stemmen we de planten af op het seizoen.

Interieurbeplanting particulieren

Heeft u behoefte aan meer groen in huis? Wij kleden uw woning graag aan met binnenplanten die uw huis de uitstraling geven die u wenst! We komen langs om uw woning te bekijken en uw wensen te bespreken en maken op basis daarvan een voorstel. Gaat u akkoord met het beplantingsplan? Dan plaatsen we de binnenplanten direct in uw interieur. We vertellen u bij plaatsing alles over de juiste verzorging van de planten voor een mooi en duurzaam resultaat.

Praatje maken?

Bij Plant Your Gardens draait het om u. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. Wilt u uw opties ontdekken? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Echte aanpakkers

Wij houden van snel en efficiënt, daarom gaan we direct voor je aan de slag. Na onze kennismaking ontvang je binnen enkele weken al jouw tuinontwerp. Zo geniet je binnen de kortste keren van jouw nieuwe tuin.

Nette communicatie en duidelijke afspraken

Weten waar je aan toe bent, dat wil toch iedereen? Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Zo weet je met onze tuinrealisatie precies waar je aan toe bent, in elke stap van het proces. 

De PYG Werkwijze 

Een collectieve mindset doordringt ons hele bedrijf. De mannen van PYG werken niet alleen netjes, nauwkeurig en met oog voor detail, maar bovenal met een glimlach. Elke dag opnieuw.