Hovenier Den Haag

Op zoek naar een ervaren hovenier in Den Haag? Plant your Gardens helpt je graag verder! Met groene vingers en expertise in het tuiniersvak, helpen wij van Plant Your Gardens je graag met het realiseren van jouw droomtuin! 

Zo realiseren wij onder andere tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud en interieurbeplanting. Niets is ons te gek! Door middel van onze goede communicatie en harde werkersmentaliteit realiseren wij uw droomtuin!

Plant Your Gardens is een lokaal bedrijf en heeft ervaring in het aanleggen van verhardingen, verzorgen van beplantingen, het aanleggen van waterpartijen en het opknappen van bestaande en nieuwe tuinen. 

De hovenier waar jij naar op zoek bent!​

Plant Your Gardens is een ervaren hoveniersbedrijf actief in Den Haag en omstreken. Gerund door vrienden Max en Denzel, staan deze twee jongens met hun gedeelde passie voor de natuur klaar om de mooiste tuinen af te leveren!

Met hun Haagse gezelligheid en harde werk hebben onze hoveniers een betrouwbare reputatie opgebouwd in Den Haag als hoveniersbedrijf. Samen met de natuur verzorgen wij de mooiste tuinen, geheel naar uw wens!

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in tuinontwerpen en tuinonderhoud. We beschikken over de kennis en ervaring om een mooie tuin te ontwerpen die voldoet aan uw wensen.

Benieuwd wat Plant Your Gardens voor u kan betekenen in Den Haag? Hieronder vind u al onze diensten, zoals tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en interieurbeplanting!

Tuinontwerp in den haag

Tuinontwerp begint altijd met uw idee én onze creativiteit. Door deze twee dingen samen te voegen, kunnen we beginnen met het realiseren van uw nieuwe tuin in Den Haag! Het ontwerpen van een tuin vereist ervaring, creativiteit en goede communicatie. Gelukkig beschikt Plant your Gardens over deze dingen! 

Het ontwerpen van een tuin begint altijd met het contact, tussen u en ons! Met een vrijblijvende kennismaking kunnen we kennismaken met u en uw tuin! Zo kunt u alle wensen omtrent uw tuin met ons bespreken en kunnen wij kijken of wij een geschikte partner zijn voor uw tuinklus! 

Als alles is besproken, komt het creatieve proces op gang. Wij gaan aan de slag met het tuinontwerp. Deze gaat heen en weer, zodat u uw op en aanmerkingen op het ontwerp kunt doorgeven en wij dit aan kunnen passen. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Zodra het ontwerp klaar is, is deze in uw bezit! Wij helpen u daarna graag verder met het realiseren van uw tuinontwerp en tuinaanleg in Den Haag. 

Tuinontwerp in den haag

Tuinontwerp

Is uw tuin toe aan een nieuwe (door)start? Met uw ideeën en onze creativiteit ontwerpen wij graag uw droomtuin!

Tuinonderhoud in den haag

Tuinonderhoud

Het hele jaar door van uw tuin genieten? Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Eenmalig, of in de vorm van een contract!

Tuinonderhoud in Den Haag

Tuinonderhoud is het belangrijkste als het gaat om de duurzaamheid van uw tuin! Plant Your Gardens begrijpt dat uw tuin er het mooist uitziet bij regelmatig onderhoud en voldoende aandacht. We nemen dit werk dan ook graag uit handen, zodat u zo goed mogelijk kunt genieten van uw tuin!

Ons team van ervaren professionals biedt oplossingen op maat voor alle soorten tuinbehoeften, van grasmaaien tot snoeien en bemesten. In Den Haag en omgeving is Plant Your Gardens daarom actief als het om tuinonderhoud gaat. Dit kan een eenmalige opfrisbeurt zijn, maar wij werken ook zeker op contractbasis! 

Plant Your Gardens is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en professioneel tuinonderhoud in Den Haag.

Tuinaanleg in Den Haag

Het aanleggen van een tuin in Den Haag bij Plant Your Gardens begint altijd met een kennismaking! Zo kunnen we u en uw tuin leren kennen, met bijbehorende wensen natuurlijk!

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw ideale tuin! Met onze expertise maken we een mooie realisatie van uw idee, deze gaat terug naar u zodat u hier uw commentaar op kunt geven.

Met uw feedback zullen wij vervolgens het ontwerp finetunen om tot het uiteindelijke ontwerp te komen! Hierna begint de leukste stap, namelijk het bouwen ofwel aanleggen van uw tuin in Den Haag! 

Bij het bouwen van de tuin gaan onze hoveniers aan de slag om het ontwerp te realiseren! Uw input blijft centraal staan, zo wordt u nauw betrokken in het proces en kiezen we bijvoorbeeld samen te beplanting uit!

Zo realiseert Plant Your Gardens tuinaanleg in Den Haag!

tuin aanleg nieuwbouw den haag

Tuinaanleg

Of u nu al precies weet hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien of nog op zoek bent naar inspiratie, wij zijn er om u te helpen. Uw uiteindelijke visie vertalen we graag naar een tuinontwerp met een schappelijke offerte.

Wat onze klanten vinden

Marion Korving
Marion Korving
31/08/2023
Vandaag heeft Denzel onderhoud aan mijn tuin uitgevoerd en een heleboel onkruid verwijderd. Helemaal geweldig, de tuin ziet er weer toonbaar uit.
Dede P
Dede P
22/08/2023
The job is done professionally and on time. Very happy with the result and strongly recommended
Pankaj Daryani
Pankaj Daryani
03/08/2023
We used the services of Plant Your Gardens for maintenance of our both front and back gardens. Very happy with the work of Max, Denzel and the team. Easy to communicate our requirements and clean work. Also, very easy communication and planning with Zoe. Will definitely use their services in future. Highly recommended.
Laura van der Hage
Laura van der Hage
27/07/2023
Denzel is absoluut een aanrader! Hij luistert goed naar de wensen van de klant en geeft uitgebreid advies. Bovendien is hij snel en vakkundig in zijn werk. En niet te vergeten, zijn prijzen zijn scherp en eerlijk. Een plezier om mee samen te werken!
Anu Pherai
Anu Pherai
10/07/2023
Ik laat 1x per jaar mijn tuinonderhoud doen hier. Dit al 3 jaar met grote tevredenheid. Snel, netjes, en voor een goede prijs.
Margriet van den Heuvel
Margriet van den Heuvel
11/06/2023
Max en Denzel hebben groot najaarsonderhoud gedaan. Dit voorjaar hebben ze na een verhuizing structurele dingen aan de tuin verbeterd en aangepast. Ze zijn creatief, flexibel en hebben een hele goede smaak! Ik ben super tevreden! Het zijn leuke, jonge, ondernemende mannen! Ik kan Plant Your Gardena van harte aanbevelen!
Bas Recter
Bas Recter
10/06/2023
Denzel en Max hebben onze wensen perfect vertaald. We hebben ze meerdere keren geboekt en elke keer voeren ze onze wensen niet alleen perfect uit maar komen ze ook met nieuwe ideeën. Sinds ik hier klant ben geniet ik veel meer van mijn tuin!
Pien Brocades Zaalberg
Pien Brocades Zaalberg
04/06/2023
Wat een prettig bedrijf is dit. Bij Plant your Gardens hebben ze veel kennis in huis. Ze werken snel, denken mee en doen wat ze beloven. Ze zetten nét even dat stapje erbij. Op al mijn verzoeken hoorde ik steevast ‘komt goed’ en ik kan beloven, dat komt het ook. Ik beveel ze van harte aan.

Plant your Gardens realiseert jouw droomtuin!

Wilt u van uw tuin een oase maken? Plant Your Gardens ontwerpt tuinen in heel Den Haag. Onze ervaren ontwerpers werken bij elke stap met u samen om een tuin te creëren die uniek, functioneel en mooi is. Met een scala aan duurzame oplossingen en vernieuwende ontwerpen garanderen wij dat onze tuin uw verwachtingen zal overtreffen!

Tover je buitenruimte om tot jouw droomtuin met behulp van Plant Your Gardens! Laat ons u helpen bij het creëren van het perfecte buitenverblijf voor vrienden, familie en natuurlijk voor jezelf.

Breng vandaag nog uw droomtuin tot leven – vraag een offerte aan bij Plant Your Gardens in Den Haag en dan gaan wij aan de slag om de perfecte buitenruimte voor u te creëren!

Serieuze tuinplannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij werken met een intakegesprek om kennis met elkaar te maken. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. 

*Vanwege aanhoudende drukte kan het voorkomen dat wij niet direct reageren. Wij streven er naar om binnen 2 dagen te antwoorden*

Praatje maken?

Bij Plant Your Gardens draait het om u. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. Wilt u uw opties ontdekken? Aarzel niet en neem contact met ons op.