Hovenier Den Haag

Op zoek naar een ervaren hovenier in Den Haag? Plant your Gardens helpt je graag verder! Met groene vingers en expertise in het tuiniersvak, helpen wij van Plant Your Gardens je graag met het realiseren van jouw droomtuin! 

Zo realiseren wij onder andere tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud en interieurbeplanting. Niets is ons te gek! Door middel van onze goede communicatie en harde werkersmentaliteit realiseren wij uw droomtuin!

Plant Your Gardens is een lokaal bedrijf en heeft ervaring in het aanleggen van verhardingen, verzorgen van beplantingen, het aanleggen van waterpartijen en het opknappen van bestaande tuinen. 

De hovenier waar jij naar op zoek bent!​

Plant Your Gardens is een ervaren hoveniersbedrijf actief in Den Haag en omstreken. Gerund door vrienden Max en Denzel, staan deze twee jongens met hun gedeelde passie voor de natuur klaar om de mooiste tuinen af te leveren!

Met hun Haagse gezelligheid en harde werk hebben onze hoveniers een betrouwbare reputatie opgebouwd in Den Haag als hoveniersbedrijf. Samen met de natuur verzorgen wij de mooiste tuinen, geheel naar uw wens!

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in tuinontwerpen en tuinonderhoud. We beschikken over de kennis en ervaring om een mooie tuin te ontwerpen die voldoet aan uw wensen.

Benieuwd wat Plant Your Gardens voor u kan betekenen in Den Haag? Hieronder vind u al onze diensten, zoals tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en interieurbeplanting!

Tuinontwerp

Tuinontwerp begint altijd met uw idee én onze creativiteit. Door deze twee dingen samen te voegen, kunnen we beginnen met het realiseren van uw nieuwe tuin in Den Haag! Het ontwerpen van een tuin vereist ervaring, creativiteit en goede communicatie. Gelukkig beschikt Plant your Gardens over deze dingen! 

Het ontwerpen van een tuin begint altijd met het contact, tussen u en ons! Met een vrijblijvende kennismaking kunnen we kennismaken met u en uw tuin! Zo kunt u alle wensen omtrent uw tuin met ons bespreken en kunnen wij kijken of wij een geschikte partner zijn voor uw tuinklus! 

Als alles is besproken, komt het creatieve proces op gang. Wij gaan aan de slag met het tuinontwerp. Deze gaat heen en weer, zodat u uw op en aanmerkingen op het ontwerp kunt doorgeven en wij dit aan kunnen passen. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Zodra het ontwerp klaar is, is deze in uw bezit! Wij helpen u daarna graag verder met het realiseren van uw tuinontwerp en tuinaanleg in Den Haag. 

Tuinontwerp in den haag

Tuinontwerp

Is uw tuin toe aan een nieuwe (door)start? Met uw ideeën en onze creativiteit ontwerpen wij graag uw droomtuin!

Tuinonderhoud in den haag

Tuinonderhoud

Het hele jaar door van uw tuin genieten? Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Eenmalig, of in de vorm van een contract!

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is het belangrijkste als het gaat om de duurzaamheid van uw tuin! Plant Your Gardens begrijpt dat uw tuin er het mooist uitziet bij regelmatig onderhoud en voldoende aandacht. We nemen dit werk dan ook graag uit handen, zodat u zo goed mogelijk kunt genieten van uw tuin!

Ons team van ervaren professionals biedt oplossingen op maat voor alle soorten tuinbehoeften, van grasmaaien tot snoeien en bemesten. In Den Haag en omgeving is Plant Your Gardens daarom actief als het om tuinonderhoud gaat. Dit kan een eenmalige opfrisbeurt zijn, maar wij werken ook zeker op contractbasis! 

Plant Your Gardens is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en professioneel tuinonderhoud in Den Haag.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin in Den Haag bij Plant Your Gardens begint altijd met een kennismaking! Zo kunnen we u en uw tuin leren kennen, met bijbehorende wensen natuurlijk!

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw ideale tuin! Met onze expertise maken we een mooie realisatie van uw idee, deze gaat terug naar u zodat u hier uw commentaar op kunt geven.

Met uw feedback zullen wij vervolgens het ontwerp finetunen om tot het uiteindelijke ontwerp te komen! Hierna begint de leukste stap, namelijk het bouwen ofwel aanleggen van uw tuin in Den Haag! 

Bij het bouwen van de tuin gaan onze hoveniers aan de slag om het ontwerp te realiseren! Uw input blijft centraal staan, zo wordt u nauw betrokken in het proces en kiezen we bijvoorbeeld samen te beplanting uit!

Zo realiseert Plant Your Gardens tuinaanleg in Den Haag!

tuin aanleg nieuwbouw den haag

Tuinaanleg

Of u nu al precies weet hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien of nog op zoek bent naar inspiratie, wij zijn er om u te helpen. Uw uiteindelijke visie vertalen we graag naar een tuinontwerp met een schappelijke offerte.

Wat onze klanten vinden

Jessica Plooij-ten Bokkel Huinink
Jessica Plooij-ten Bokkel Huinink
28/04/2023
Plantyourgardens is een heel prettig bedrijf! Ze werken proactief en benaderen je wanneer het weer tijd wordt voor tuin onderhoud, maar drammen niet door. Ze zijn punctueel, houden zich aan hun afspraak, leveren prima werk en denken mee en doen nuttige suggesties. gewoon een heel fijn tuinbedrijf en van alle markten thuis. Ik ben tevreden!
Ingrid Vogel
Ingrid Vogel
05/04/2023
Aardige tuinmannen. Op tijd en keurige tuin afgeleverd. Denken met je mee ☺️
Rosaline
Rosaline
26/02/2023
Afgelopen maand hebben Max en Denzel onze tuin volledig verbouwd naar een prachtige stadstuin. De communicatie verliep soepel en alles was bespreekbaar. Ik kan ze van harte aanraden.
johan koen
johan koen
07/01/2023
Plant your gardens heeft ons voorzien van een nieuwe zeer fraai aangelegde tuin . Prachtig ontwerp , zeer professioneel en veel service ! Geen vraag was teveel . Erg tevreden , we hebben ze gelijk geboekt voor het onderhoud en aanbevolen bij vrienden van ons .
Nadine Kranenburg
Nadine Kranenburg
01/12/2021
Fijne ploeg, tuin is mooi opgeknapt. Zeer tevreden.
Jeroen Aries
Jeroen Aries
27/10/2021
Het bedrijf kwam alle afspraken na en hebben een mooie tuin opgeleverd. Top bedrijf!

Plant your Gardens realiseert jouw droomtuin!

Wilt u van uw tuin een oase maken? Plant Your Gardens ontwerpt tuinen in heel Den Haag. Onze ervaren ontwerpers werken bij elke stap met u samen om een tuin te creëren die uniek, functioneel en mooi is. Met een scala aan duurzame oplossingen en vernieuwende ontwerpen garanderen wij dat onze tuin uw verwachtingen zal overtreffen!

Tover je buitenruimte om tot jouw droomtuin met behulp van Plant Your Gardens! Laat ons u helpen bij het creëren van het perfecte buitenverblijf voor vrienden, familie en natuurlijk voor 

Breng vandaag nog uw droomtuin tot leven – vraag een offerte aan bij Plant Your Gardens in Den Haag en dan gaan wij aan de slag om de perfecte buitenruimte voor u te creëren!

Serieuze tuinplannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij werken met een intakegesprek om kennis met elkaar te maken. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. 

*Vanwege aanhoudende drukte kan het voorkomen dat wij niet direct reageren. Wij streven er naar om binnen 2 dagen te antwoorden*

Praatje maken?

Bij Plant Your Gardens draait het om u. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. Wilt u uw opties ontdekken? Aarzel niet en neem contact met ons op.